TAKNEMMELIGHEDENS GAVER

21. Maj 2022

Vi kan så nemt glemme i vores travle hverdag, hvad vi har at være taknemmelige for, og vi har brug for at minde os selv om det på daglig basis.

De fleste af os har lettere ved at brokke os og lede efter fejl, end at være taknemmelige for det vi har og den vi er. Det gælder både i forhold til os selv, til andre og det samfund vi lever i.

Men vidste du, at fokus på taknemmelighed medfører større glæde, tiltrækker mere af det du ønsker i dit liv, forbedrer dit fysiske og psykiske helbred og øger dit selvværd?

Tænk hvor meget du får givet til dig selv, igennem et dagligt fokus på hvad du taknemmelig for. Måske er det ikke din hverdag du tænker gør dig lykkelig, men faktisk bliver du mere lykkelig af at være taknemmelig for din hverdag.

Du behøver blot at bruge 5 minutter hver dag, det er da ret fantastisk.  

En lille daglig 5 minutters øvelse til inden du falder i søvn

  • Hvad er du taknemmelig for i dag?
  • Hvad gjorde dig glad i dag og hvorfor?
  • Hvad har du gjort af gode ting for dig selv i dag?

Prøv det i en uges tid, og du vil opleve at din energi vil blive lettere og højere. 

Det vil også give dig mere ro og en bedre nattesøvn.

Vi kan så nemt glemme i vores travle hverdag, hvad vi har at være taknemmelige for, og vi har brug for at minde os selv om det på daglig basis. 

Livet bliver bare lidt lettere, når vi tager os tid til at huske det positive undervejs.

“Hvis du koncentrerer dig om at finde det gode i enhver situation, vil du opdage at dit liv pludselig bliver fyldt med taknemmelighed, en følelse der nærer sjælen.” Harold Kushner (amerikansk jødisk rabbiner, født 1935)

Husk på, det er tilladt at glemme det nogle dage, eller være så træt at du falder i søvn inden du får det gjort. Ingen af os er perfekte, og livet kan komme i vejen for selv de bedste intentioner. Jeg vil bare opfordrer dig til at gøre det så meget som du overhoved har lyst til. 

Send god energi ud i verden og få sendt god energi tilbage til dig selv.

De kærligste hilsner,