forløb_3

Spirituel vejledning

Velkommen ind i mit spirituelle univers

Min vision er at bringe det spirituelle univers ind i almindelige menneskers liv og gøre det anerkendt som et middel til at opnå dine personlige mål. 

Jeg arbejder med dig som både ønsker at udvikle sig personligt og skabe mental vækst i forhold til næste skridt i karrieren.

Min mission er at hjælpe dig til at opnå dit fulde potentiale og give dig mulighed for et liv med høj energi, livskvalitet og lykke. 

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til at få mere spiritualitet ind i dit liv og hjælpe dig i din personlige udvikling. 

(Jeg er pt. under uddannelse som clairvoyant og healer, så følg endelig med på siden som løbende vil blive opdateret.) 

Arnold Besser:

"Når du bliver det, du er, forandres du."

det spirituelle univers

Clairvoyant og intuitiv karriererådgivning

Styrk din intuition og dit indre lederskab

Clairvoyant rådgivning hjælper dig til at se hvem du er og hvilke kvaliteter, potentialer og passioner du indeholder. Du får indsigt i hvilke forhindringer der kan stå i vejen for, at du kommer i mål med dine drømme. 

Det kan være svært at se sit eget potentiale, muligheder og eventuelle udfordringer, men det kan jeg se gennem mine clairvoyante evner.

Du har selv ansvaret for dit liv og dine beslutninger, og det er helt op til dig, hvad du vælger at tage med fra en session hos mig. Jeg ønsker blot at hjælpe dig med at sætte lys på dine muligheder, så du kan leve dit allerbedste liv. 

Vær opmærksom på, at jeg ikke stiller ind på sygdom og død.

Praktisk:
En session starter med at jeg taler ca. 25 min og fortæller dig det du skal vide.
Du er selvfølgelig velkommen til at sige til undervejs, hvis der er noget du ikke kan genkende eller ikke forstår. Derefter vil der være ca. 10 min til spørgsmål. 
Varighed ca. 45 min. 

Clairvoyancen foregår online via Zoom. 

Pris: 495,00 kr. 

Nysgerrig på clairvoyance?

Healing og karrierehealing

Som healer kan jeg hjælpe dig med at balancere din energi og fjerne blokeringer i dit energisystem.

Healingen foregår ved at jeg stiller mig til rådighed som kanal for den universielle livsenergi.  Den energi finder automatisk hen hvor der er brug for den i din krop, og du vil modtage lige den energi du har brug for den dag.

Du vil opleve at en healing vil være forskellig fra dag til dag, fordi energien i healingen altid er tilpasset lige det du har brug for.

Praktisk:
Vi starter altid med en kort samtale om dig, og hvad du ønsker hjælp til.
Derefter lægger du dig fuldt påklædt på en briks og med et tæppe på. 
Vi runder af med en lille snak om hvordan du har det. 
Varighed ca. 45 min.

Healingen foregår hjemme hos mig i Silkeborg.

Pris 495,00 kr.

Vil du vide mere omkring healing? 

 

 

Du får:

Efter hver session, vil du få nogle forskellige opgaver eller redskaber med hjem, som vil være gavnligt for dig at bruge tid på tid på.
Det er med til, at du får mest muligt ud af vores sessions og at du får det ud af forløbet, som du håber på.

Det er et personligt forløb, og fordi ingen kvinder er ens, skræddersyr jeg altid mine forløb, så det passer præcis til dig♡

Praktisk:

Du er altid velkommen til at booke en gratis klarhedssession, så du kan mærke, om det er noget for dig. Du kan enten ringe på telefon 27636895 eller sende mig en mail mail@christinamalou.dk 

Jeg overholder det etiske regelsæt og har naturligvis tavshedspligt.

Forløbene foregår enten online eller ved fysisk fremmøde i Silkeborg.
Det er op til dig, om det er online, fysisk eller i en kombination. 

Clairvoyance eller healing

Få bedre indsigt i dig selv
Få ryddet op i dine blokeringer
Find ind til den bedste udgave af dig selv

45 min session

pris: 495,-

Det siger mine klienter:

Jeg fik en coachsession ved Christina. Det var en rigtig god oplevelse. Christina fik mig på sporet og frem til nogle gode svar, ved at stille skarpe og gode spørgsmål. Undervejs nåede jeg frem til en løsning på min udfordring. Christina var god til at stille uddybende spørgsmål, vise interesse, nysgerrighed og empati. Jeg nåede frem til en konkret og brugbar plan. 
Har du brug for at blive skubbet den rette vej, kan jeg varmt anbefale et forløb med Christina!

Jeg har sammen med Christina fået afklaret mine kerneværdier og drømme. Christina er meget seriøs og nærværende, og samtidig skaber hun et empatisk og tillidsfuldt rum til at jeg kan være mig selv. Hun formår at gøre det konkret, så jeg ved hvilke skridt jeg skal tage mod mine drømme, og det har gjort en kæmpe forskel i mit arbejdsliv. For første gang er jeg på vej mod en karriere der føles rigtig, hvor jeg tror på mig selv og ikke har dårlig samvittighed over mine valg. 

Spring ud i et forløb, du vil ikke fortryde det!

Jeg havde en coachingsession med Christina vedr. min karrierevej. Christina skabte et trygt og empatisk rum hvor der var plads til mig og alle mine tanker. Christina viste interesse og stillede de skarpe spørgsmål der skulle til, så jeg kunne begynde at handle imod mine drømme. Hvis du har brug for at blive guidet på rette vej, så tag fat i Christina!