AT VÆRE TRO MOD DIG SELV

AT VÆRE TRO MOD DIG SELV

21. Maj 2022

Der er kun dig som kan leve dit liv og det er dig det gør mest ondt på, når du ikke er tro mod dig selv.

Har du nogensinde truffet et valg eller gjort noget, som du inderst inde godt vidste ikke var det rigtige for dig? Mærket hvordan det bare ikke føles særlig rart i kroppen. Det er jeg sikker på, at vi alle har på flere tidspunkter i livet. 

Det med at være tro mod sig selv, at mærke efter hvad der føles rigtigt for dig, om det resonerer med dine værdier, kræver mod og tillid til dig selv. 

Der vil altid være andre omkring os som har meninger og holdninger, og det kan være svært at navigere i, om vi træffer en beslutning ud fra andres meninger og holdninger, eller om det er ud fra vores egne. Det er altid okay at lytte til andre omkring os, men dine valg og beslutninger skal træffes ud fra dig og det du tror på og mærker indeni. 


Tillid til dig selv er en del af, at være tro mod dig selv. Du skal kunne stole på at du kan lytte til din mavefornemmelse eller intuition. Ofte kan vi godt mærke om noget føles rigtigt eller forkert, og her skal du vise dig selv tillid og gå med det du mærker. Tingene skal nok løse sig, så længe du følger dit hjerte og det du tror på. 

Alt for mange af os er bange for at stå ved hele det menneske vi er, og det som er vigtigt for os. Vi føler at vi er nødt til at passe ind i samfundets, andres og vores egne forventninger, for at leve et godt liv, men det er ikke sandt. 

Du har ansvaret for dit eget liv.

Der er kun dig som kan leve dit liv og det er dig det gør mest ondt på, når du ikke er tro mod dig selv. Stå op for dig selv og lyt til dine mavefornemmelse eller intuition, så du kan træffe de valg der stemmer overens med din indre kerne. Træf de valg i livet som føles 100% ægte for dig helt ind i hjertet, uanset hvad andre måtte tænke omkring det. 


Her får du 4 tips til at være tro mod dig selv:

  • Vær dig selv og vær stolt af det
  • Stå op for dig selv og det du tror på
  • Lyt til din indre stemme, i stedet for andres
  • Øv dig i at stole på din mavefornemmelse eller intuition

Du behøver ikke kunne det hele med det samme, men øv dig i det i din hverdag.

Vær opmærksom på, hvornår du er dig, og hvornår du lader facaden tage over.

Jo mere vi øver os i at vise hvem vi er, at stå op for det vi mærker er sandt for os, at lytte til vores indre stemme, mavefornemmelse eller intuition, jo mere tro er du over for dig selv. 

Du må være her lige som du er. Stol på det kære dig.

De kærligste hilsner,